Nasljednici glumica Odri Hepbern pokazao rijetke slike zvijezda

Unutar jedinstvene izložbe fotografija "Audrey Hepburn: portreti ikone", sinovi izvanredne britanske glumice pokazali su javnosti svoje rijetke i nepoznate slike.

Dobitnik Oscara pojavljuje se na fotografijama u svim sjajima njezina šarma, ženstvenosti i ljepote. Vidjeti što je gospođa Hepburn sada bila na Internetu.

vidi također
  • Emily Ratazhkovski sa šiškama u usporedbi sa Odri Hepbern
  • Enn Heteuey Biografija
  • Audrey Hepburn u starosti

Istinska ikona stilova

Audrey Hepburn je prepoznat kao modelživot. Bila je muza poznatog francuskog couturiera Huberta Zivanshija. Izvrsna i istodobno iznenađujuća u svojoj jednostavnosti, slika Audrey pokušava kopirati mnoge poznate osobe u naše doba. No, potrebno je priznati, nije tako jednostavno, poslije svega zvijezda "rimskih blagdana" i "Doručak u Tiffanyu" jednostavno je jedinstven!

Naravno, pojava novih, do sada neObjavljena glumica, izazvala je ozbiljnu promjenu u tisku i među ljubiteljima njezinog talenta. Sine glumice, modela i filantropa, Luca Dotti i Sean Hepburn Ferrer, sretno su pokazali svoje fotografije. Glavni cilj ovog projekta je pokazati javnosti što Audrey je bio u stvarnom životu.

Bila je nevjerojatna žena - elegantna, moderna, skromna, talentirana.

Briljantna Audrey Hepburn imala je vrlo tešku sudbinu

Prepoznata ikona stila, glazba samog Hubert Jivanshija

Prva glavna uloga u filmu donijela joj je Oscara

Glumica Audrey Hepburn Multiplayer

Posljednje godine svog života i učinio je ljubav