Žuta haljina Rihanna

Popularni američki pjevač RihannaVoli šokirati javnost. Štoviše, ne samo ponašanjem na pozornici, već i slikama u odjeći. Već smo vidjeli pjevača u nevjerojatno čistim haljinama, prozirnim haljinama, spektakularnim frizurama i šminkama koje se više od mjesec dana raspravljaju na internetu i sjajnim publikacijama. Sljedeće veliko izdanje Rihanne na crvenom tepihu bila je Met Gala, koja se također zove Oscar u modnom svijetu.

Haljina koja se ne može zaboraviti

Ovaj događaj održan je u noći od 4. do 5. svibnja u ZagrebuNew York Metropolitanski muzej umjetnosti. Da biste dobili glasnu društvenu zabavu s mnoštvom slavnih osoba, bilo je potrebno kupiti ulaznicu vrijednu dvadeset i pet tisuća dolara. Ovom prilikom, zvijezde sa svjetskim imenom pažljivo odabiru učinkovite haljine i nastoje nadmašiti jedni druge. U 2015. godini, očito je postao najsjajnija Rihanna, jer joj je haljina okupilo se u blizini njega sve paparazzi, unatoč činjenici da se pozornost posvećuje se Kim Kardashian, Beyonce, Mayli Sayrus i Dzhennifer Lopes.

Posebni pogledi bili su dodijeljeni žutoj odjeći RihanneS volumetrijskim vlakom i krznom. Neki blogeri i novinari imaju dojam da niti jedan stručnjak nije radio za takvo remek-djelo i jasno nekoliko godina. Kao što je kasnije postalo poznato s usta pjevača, da je odijelo stvarno stvorio dvije godine od strane kineske dizajner Guo Pei. Žuta haljina Rihanna ima vlak od više metara, obložen žutim krznom i vezen zlatnim uzorcima.

vidi također
  • Kim Kardashian je zbunjen javnost sa svojim neobičnim otkrivajući odjeće
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Liam Hemsworth i Miley Cyrus proveli su vikend sa svojim rođacima

Rihannina haljina koja je dignula mrežu, dugoVrijeme je bilo vidljivo i sluh. Činjenica je da su korisnici Interneta počeli stvarati mnoštvo smiješnih mema, od kojih je najpopularniji postao sličnost trake s omletom i bazom za pizzu.

Rihanna u žutoj haljini closeup

Rihanna se podigne stepenicama s ispravljenim vlakom

Rihannina tjelesna čuvari pomažu joj da nosi vlak

Krzno kaput na lutki

Sjećam se Rihannine haljine

Meme na Rihanninu haljinu u obliku pečenja

Meme na Rihanninu pržena krumpira

Meme na Rihanninu haljinu u obliku kukičane

Meme na Rihanninu haljinu u obliku pizza s rajčicama