Pop Jennifer Lopez

Američka zvijezda - pjevačica, plesačica, glumicai uspješno poslovanje dama, Dzhennifer Lopes, poznat ne samo po svom talentu, ali i izvanrednom obliku. Njegov luksuzni „peta točka” je tema razgovora za mnogo godina. Muškarci zvijezda štovanje, a žene imaju tendenciju da se poput nje. Štoviše, Dzhennifer Lopes i sama je vrlo ponosan na svoj plijen, pa je odlučio da ga osigurati za milijun dolara. Pa, ona zaista zaslužuje pozornost!

Parametri Dzhennifer Lopes figure

Vrući latinoamerički, izvorno iz Bronxa,Ima zavidne oblike. A zvijezda na sve moguće načine to pokazuje, oblačenje u luksuznim kupaonicama, s dubokim rezovima i dekolteatom. Jennifer Lopez je vlasnik likova - kruška. Sa svojim rastom od 1,67 m, teži oko 55-56 kg. Ali parametri zvijezde 94-65-100 cm.

Jay Lo je postigao ogroman uspjeh ne samo uGlazbe i kina, ali i popularnost u modnoj industriji, stvarajući marku J.Lo. Proizvodi pod vlastitim imenom zbirku odjeće i parfema, koji su u velikoj potražnji.

Glume Jennifer Lopez

Na izvanrednoj "petoj točki" zvijezde se govore posvuda. U svojoj 46 godina, glumica bares joj sretan na pozornici i pokazuje off ulicama u kratkom haljini. I, unatoč činjenici da je sada pjevačica ima suparnika Kim Kardashian, međutim, zvijezda svaki put dokazuje da je najbolji.

U jesen je održan glazbeni festival u Vegasu,Gdje je pjevač bio glavni gost programa. Na izvođenju, Jennifer Lopez je na pozornici pokazala stisnutu magaricu, odjevenu u zavodljiv bijeli kupaći kostim. Takav dar primio je javnost s toplim i olujnim pljeskom. I pjevačica je uskoro obećala da će im opet ugoditi, i najavila nove koncerte, koji su planirani 2016. u Las Vegasu.

Unatoč svim dobronamjernicima, postoje i oni kojitvrdi da je Jennifer Lopez napravila plastiku stražnjice. Iako sama pjevačica tvrdi da su svi latinici poznati po njihovim apetitnim oblicima, a njezin elastični svećenik nije samo nasljedstvo, već i rezultat dugog i iscrpljujućeg treninga.

vidi također
  • Kim Kardashian ne sebe poštedjeti u trening nakon pojave „istinitih” slike u medijima
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom

Unatoč činjenici da je zvijezda prije nekoliko godinarodila blizance, danas joj lik još uvijek izgleda seksi i ženstveno. I to se može vidjeti na fotografijama, gdje zvijezda i njegova kći dolaze u bazen. Važno je napomenuti da je lik Jennifer Lopez u kupaći kostim je vrlo vitak, dobar press je vidljiv na trbuhu, a njezine noge su divni.

foto pucaj Jennifer Lopez

Jennifer Lopez u bijelom kupaćem kostimu

Jennifer Lopez u bijeloj haljini

Jennifer Lopez na pozornici

Ljepota Jennifer Lopez

Jennifer Lopez voli frank haljine

lijepa slika Jennifer Lopeza

Jennifer Lopez s kćerkom u bazenu

večernju sliku Jennifer Lopeza