supruga Vin Diesel

Poznati američki glumac Vin Dieselon je postao poznat ne samo zbog svojih uloga kao borbe i strašan momak, nego i zbog svog izgleda. Uostalom, to je bio atletsko tijelo koje je pomoglo glumcu započeti uspješnu karijeru u kinu i postati najpopularniji izvođač u suvremenim akcijskim filmovima. Vrhunac te uloge Diesel je brijata glava, koju je glumac savršeno ušao u sliku bouncersa i provalnika. Međutim, ne samo proizvođači i scenaristi obraćaju pozornost na izgled Vin Diesela. Impresivan pogled na vino također igra svoje ruke i svoj osobni život. Do sada je bilo jedno od najuzbudljivijih pitanja, tko je žena Vin Diesel?

Svatko se sjeća s turbulentnim romanom Vin Diesela sa svojim kolegom"Brzi i žestoki" Michelle Rodriguez. Mnogi se kladiti na njihov odnos da će se par uskoro angažirati. Međutim, ljubavnici su se sreli manje od godinu dana. Sljedeći put glumac ponovno odabere djevojku svojih kolega kako bi radila na setu filma "Tri X's". Bio je češki model Pavela Harbkova. Ali taj odnos trajao je otprilike isto kao i prethodne.

2008. godine Vin Diesel postao je neočekivan za sveotac. Tada je imao vezu s prijateljem Palome Jimenez. Nitko od tih odnosa nije očekivao nikakve ozbiljnosti. Ali postali su sudbonosni u životu glumca.

Supruga i djeca Diesel

Paloma Jimenez nije postala supruga Vin Dieselslužbeno. Međutim, u praksi ovaj je par jedan od najsjajnijih i najsnažnijih. Nakon rođenja kćeri Vin Diesel, Hania Riley, svi su mislili da će zvijezde biti dio. Međutim, Diesel i Jimenez odlučili su svima pokazati da ljubav i sklad postoje bez pečata u putovnici. Godine 2010. Paloma i Wine imali su sin Vincent Sinclair. Taj događaj postao je točka u razgovoru da je odnos glumca s modelom osuđen. Konačno, svi su vjerovali u ovaj par, kada su u ožujku 2015. imali treće dijete - djevojku koja je imenovana Paulinom. Ovo ime izabrano je u čast bliskog prijatelja vina Paul Walker, koji je tragično umro prije dvije godine.

vidi također
  • Charlize Theron pojavila na premijeri „Brzi i žestoki 8” u rukama Vin Diesel
  • Osobni život Kristanna Loken
  • Vin Diesel i Dueyn Dzhonson razisao, a posljednji rad na „Fast & Furious 8»

Američka zvijezda brutalna osoba se ne skrivanjegova obitelj. U većini slučajeva, crveni tepih, premijere i prezentacija popraćena Vin Diesel i njegova supruga, i djecu. Taj zvjezdani obitelj je primjer onoga što je važno, što je to „vrijeme” u ljubavi ljude, a ne službeni potpis i pečat. Tako je poznati Vin Diesel ima samo dvije kontradiktorne status. S jedne strane on je sretan glava velike obitelji, as druge strane, zakonodavac i dalje biti prihvatljivi prvostupnika.

Vin Diesel i njegova supruga Paloma Jimenez

Vin Diesel sa suprugom na premijeri Riddicka u Los Angelesu

Vin Diesel sa svojom obitelji na ceremoniji otvaranja zvijezde na Walk of Fame