Vjenčanje Rosie Huntington Whiteley i Jason Statham

Početkom 2015. neki ispisiTrumpetirali su vijest da su se razbijali modeli Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley, koji su se susreli više od pet godina. Takvi su zaključci napravljeni na temelju toga što je jedna od večeri koju je glumac proveo u pubu, a tvrtka je bila sastavljena od mladih ljepotica. Dom Jason se ujutro vratio u stanju opijenosti. Srećom, vijest o odvajanju bila je neuspješni pokušaj tiska da poveća cirkulaciju. Slavne su još uvijek zajedno, a nedavni događaji pokazuju da je vjenčanje Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham pitanje vremena.

ljubavna priča

U 2010, slavni glumac i početnikmodel se susreo na festivalu Coachella. Nije ih zaustavila razlika u dobi od 23 godine. Ljubitelji prvi put pokušao izbjeći publicitet odnosa, dakle, susreo za gluhe zidove palače ili daleko izvan Beverly Hillsu. Jason znam savršeno dobro kako bi izbjegli paparazze, jer je uspio u one dane, kada je upoznao s Kelli Bruk, a zatim Sofi redovnik. Djevojka glumac je u više navrata priznao da je brutalnost Jason i njegova želja da zaštiti drugu polovicu bilo nemir - to nije sve što je privuklo njoj. Glumac ima nevjerojatan smisao za humor, tako da svaka minuta provedena s njim daje Rosie osjećaj sreće. U pravednosti treba napomenuti da je savez s Statham modela predstavljena ne samo ugodan provod. Zahvaljujući njemu, debitirala je kao glumica, svirajući u filmu "Transformers-3".

U 2013, par se naselio u zajedničkoj kući uVelika Britanija. Kupnja imovine odmah je postala uzrok glasina. Mnogi su bili uvjereni da Dzheyson Stethem udala u tajnosti, ali uskoro ova informacija je odbijen.

vidi također
  • Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham imao sina
  • Dzheyson Stethem i Rosie Huntington-Whiteley bili roditelji?
  • Rosie Huntington-Whiteley u organizaciji beba tuš

U jednom od nedavnih intervjua, Rosie je dvosmislenanagovijestio je činjenicu da se sve više i više često osjeća kao da se brine za nekoga. Nije važno, djevojka je značila ovaj "netko" Jason Statham ili njihova buduća djeca, ali činjenica je tamo - ona je zrela za ozbiljnu vezu. Glumac je reagirao gotovo odmah, predlažući djevojci da kupi veliku palaču. U ožujku 2015. par je dobio kuću u Beverly Hillsu, koja je koštala 13 milijuna dolara. Troškovi kupnje imovine podijeljeni su na pola. Očito, Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley ne planiraju sudjelovati, pa je stoga vjenčanje samo iza ugla!

Jason Statham

Susret između Stathama i Rosie

Rosie Huntington Whiteley

Glumac Statham i model Huntington Whiteley

Ljubitelji Jason i Rosie

Jason i Rosie na premijeri filma Transformatori 3

Jason i Rosie u šetnji

Jason i Rosie su sretni

Rosie poljubi Jason