Kanye West

Kim Kardashian imala je izglede da postane suprugaDržavni službenik. Kanye West, u svojoj namjeri da postane predsjednik Sjedinjenih Država, aktivno je podržao Donald Trump, a sada je Hilary Clinton ponudio zaštitu zaštitnika u politici.

Zapadne ambicije

Nedavno je Kanye proglašen bogu i tijekom ceremonije MTV VMA 2015, govoreći s pozornice, ne šaleći se, najavljuju svoju namjeru da se kandidira za predsjedavanje 2020. godine.

Na ovaj način je šokirao ne samo fanove, već i njegova supruga Kim Kardashian, koja je željela da postane prva dama u zemlji.

Korisnici interneta stvorili su puno fotozhaba s glazbenikom. Premjestili su zvijezdu u Bijelu kuću, predstavili kako bi umjetnik gledao na plakate i letke za kampanju.

vidi također
  • Kim Kardashian je zbunjen javnost sa svojim neobičnim otkrivajući odjeće
  • Kim Kardashian ne sebe poštedjeti u trening nakon pojave „istinitih” slike u medijima
  • Kim Kardashian kupila sat Zhaklin Kennedi

Hilary Clinton planira postati Westov rival

Hilary, koji ima svaku mogućnost da postane sljedećiAmerički čelnik, pobijedivši na izborima, što se očituje različitim ocjenama i ispitivanjima javnog mnijenja, odlučilo je pomoći rapperu da stekne iskustvo i obećao mu mjesto državnog službenika u njegovu timu.

Međutim, žurio je da ohladi zapadnu žar, navodeći da namjerava zauzeti predsjedništvo za dva mandata, što znači da umjetnik još ne sjaji.

Svečani govor predsjednika

Zapadni američki predsjednik

I tako će West pogledati plakate

Kanye s Trumpovom kosom

Kim je bila zaprepaštena odlukom supruga

Kim Kardashian, Hilary Clinton i Kanye West