kakve su vijesti na monici Bellucci

Seksi i senzualna talijanska glumicaMonica Bellucci postala je idol i primjer za mnoge koji će pratiti od samog početka svoje karijere. I nije bilo toliko u vještim glumačkim sposobnostima i impresivnim filmovima u kojima je snimljena. Od prvih dana njegove popularnosti strastveni talijanski udario je svima svojim privlačnim likom.

Monica Bellucci u svojoj mladosti i sada

Parametri lik Monica Bellucci u svojoj mladostiSmatrali su se iznimno atraktivnim, no iznenađujuće je da čak i sada, kada je glumica prošla pedeset godina, njezini se razmjeri praktički nisu promijenili. S visinom od 175 centimetara, Bellucci teži 64 kilograma. S takvim parametrima, glumica čuva lik u omjeru 89-61-89. Prema samoj Monici, osnovna dijeta koja promatra cijeli život je prava uravnotežena dijeta. Obratite pozornost na njezinu kožu i lice. Ako ne kažete da je glumica pedeset? Iako su dvije kasne trudnoće, Monica Bellucci ostala su jednako cvjetanja i mlada.

Osobni život Monica Bellucci sada

Kao što znate, Monica Bellucci bila je oženjenadva puta. Sa svojim prvim mužem, ona nije živjela dugo i brzo raspršena. Nakon toga, glumica je promijenila muškarce poput rukavica, a nije ostala sama za jedan dan. Međutim, Bellucci je 1999. godine upoznao ljubav svog života - Vincent Cassel, s kojim je živjela 14 godina. Činilo se da je ova unija jedna od najdugovječnijih među slavnim osobama. Međutim, u 2013. godini glumci su najavili njihovo razdvajanje. Jasno i nedvosmisleno razlog za puknuće odnosa, ni Monica niti Vincent nikad nisu nazvali. Međutim, javnost je aktivno zainteresirana za osobni život slavnih osoba.

Do danas, Monica i dalje zvijezdeKino, ali većina vremena provodi s djecom, tvrdeći da su za njih sada najvažniji. Također, sada zvijezda posvećuje veliku pažnju njegovoj osobi koja se bavi fizičkim aktivnostima. U svom rasporedu postoji mjesto za putovanje.

Pitanje s kojim se sada susreće Monica Bellucci,Dugo je ostalo bez odgovora. No, nedavno je glumica odlučila razjasniti situaciju. Ona je otvoreno izjavila da do danas nema veze s bilo kojim od muških predstavnika. Bilo je nemoguće vjerovati da strastveni Monica provodi vrijeme na miru, kad muškarci nisu zanemarivali njezin život. Ipak, Monica Bellucci ju je uvjerila da ne misli samo na sebe i o budućim ljubavnim zajednicama, barem sada.

vidi također
  • Festival Cannes 2017. - crveni tepih, ceremonija otvaranja, zvijezde i haljine za filmske festivale
  • Novi poljubac Monica Bellucci u Cannesu: znamenitosti iz Pedra Almodovara i Zhyulet Binosh
  • Ljubljeni Vincenta Vincenta Kassela pušten je u Cannesu bez njega

No, ljubitelji glumice nagađaju da pauza s mužem nije prolazila Belluccima bezbolno, što je stalno napisano na blogovima zvijezde. Možda je to pravi razlog njezine usamljenosti.

kakve su vijesti na monici Bellucci1

kakve su vijesti na monici Bellucci2

što je vijest na monici Bellucci3