Kate middleton i prince wilyam ljubavna priča

Razgovori o senzacionalnom kraljevskom princuWilliam i Catherine Middleton ne prestaju od prvog dana njihova odnosa. I nije iznenađujuće, jer je njihova dovoljno dugo sindikat oduvijek zainteresirala javnost.

Počela je priča o princu Williamu i Kate MiddletonČak iu mojim studentskim godinama. Tako se ispostavilo da su mladi ljudi ušli na isto sveučilište i postali učenici iz razreda. I iako je William uvijek odrastao u skladu sa strogim kraljevskim pravilima, njegov krug komunikacije također je uključivao obične ljude, tako da kažu, bez plemenitih korijena. To je dotaknulo i Kate. Odrasla je i odgajana u običnoj obitelji. Istina, njezini su roditelji bili dobri i vodili uspješno poslovanje.

U početku je bila ljubav prema Middletonu i Williamujednostrano. Čuvena je da je djevojka suosjećala s princom davno prije ulaska u sveučilište, au svojoj je sobi visjela plakat s fotografijom nasljednika. Jednog dana na jednoj od studentskih modnih revija, kraljevski je sin vidio Kate na podiju, pokazujući poluprozirnu haljinu. U tom je trenutku William primijetio djevojku. Ali odnosi nisu počeli odmah. Prije diplome, mladi su bili samo prijatelji. Ali nakon završnih vijesti o vijestima koje Prince William i Kate Middleton susreću odmah su letjeli. Savez je trajao dvije godine, dok se kraljevski nasljednik nije pridružio vojsci. U tom je trenutku Middleton prekinuo odnose s njim. Prema njezinim riječima, predugo je čekala princa, a njegov stav nije bio ozbiljan. Međutim, godinu dana kasnije par se okupio, a buduća supruga nasljednika preselila se da živi u rezidenciji. Od tog trenutka su nestale glasine o neizbježnom vjenanju, iako su prošle tri godine prije ovog događaja.

Obitelj Prince William i Kate Middleton

Nakon veličanstvenog kraljevskog vjenčanja, svi razgovorJavnost se svodi na obiteljsko udruživanje parova i rođenje njihovih beba. Izgled kraljevskog nasljednika 2013. dodaje Kate više obožavatelja, ne samo u Engleskoj, već u cijelom svijetu. Uostalom, ispunila je svoju monarhijsku dužnost.

vidi također
  • Postalo je poznato da se program putovanja u Keyt Middlton i princa Williama s djecom u Njemačkoj i Poljskoj
  • Keyt Middlton upoznao Martina Navratilova i drugi sportaši kao dio Wimbledona
  • Keyt Middlton govorio o svom odnosu s kraljice Elizabete II i njezinu pomoć na početku obiteljskog života

A nedavni rođaci kćeri iz Kate i Williama samo su ojačali ljubav Britanaca prema kraljevskoj obitelji.

kate middleton i prince wiljam ljubavna priča1

Kate middleton i prince wilyam ljubavna priča2

Kate middleton i princ wilyam ljubavna priča3

kate middleton i princa wilyam love story4

kate middleton i prince wiljam ljubavnu priču5

kate middleton i princ volje ljubavnu priču 6

kate middleton i prince willyam ljubavna priča7

kate middleton i princ wilyam ljubavna priča8

kate middleton i princ wilyam love story9