rianna i chris smeđa

Odnos između Chris i pjevačice Rihanna - jedan od najvažnijihskandalozno u Hollywoodu. Ovo nije iznenađujuće, jer Rihanna - neovisna i jaka djevojka po prirodi, pa, Chris - vrlo impulzivan i emotivan partner. Kako su općenito pronašli zajednički jezik - ostaje misterij. Nakon dugo vremena provodeći se, opuštajući se na odmaralištima i uživajući jedni drugima, ovaj par je pretrpio neuobičajenu sudbinu.

Rihanna i Chris Brown - poznanik

Rihannina poznanica s njezinim budućim dečkomdogodilo se 2005. godine. Tada su obojica bili i tinejdžeri. Proveli su puno vremena u općim tvrtkama, često se sastajali na zabavama i druženjima. Nisu imali osjećaja jedni za druge, svaka od budućih slavnih osoba imala je osobni život. Chris je zatim upoznao roman s modelom Carucci Tren. Godine 2007. Carucci je letio na ugovor za Europu i Chris, pa je ostala sama, koja je odmah iskoristila Rihanna, koja je u to vrijeme već imala osjećaje za njega. Stalno je ponudila Chrisu svoju tvrtku, svuda su se pojavila zajedno i uskoro su imali romantiku.

Uzrok neslaganja

Šokantan događaj u svom romanu bio je Chrisova borbaBrown i Rihanna. Reper je pobijedio svoju djevojku u automobilu. Zbog onoga što se dogodilo nitko ne zna, ali postoje neki detalji tog dana. Brown je vozio u to vrijeme, a Rihanna je sjedila pokraj nje i uzela telefon s satelita kako bi pročitala tekstovnu poruku jedne djevojke s kojom je Chris prethodno imao vezu. Na tom je mjestu izbio sukob. Rehper je zaustavio automobil i pokušao gurnuti djevojku iz nje, ali Rihanna nije umrla. Kao rezultat toga, započela je borba koju je inicirao čovjek. Rihanna je nazvala svog pomoćnika, ali nije odgovorila. Chris je bio još više zagrijan i prijetio je da će ubiti pjevača. Pjevačica je počela vrištati takvom snagom da su ih vidjeli povremeni svjedoci. Nazvali su 911, ali Chris, poput posljednje kukavice, nestao je s mjesta zločina.

Nakon što je Chris Brown pobijedio Rihanna, onatužio ga. Momak je nedvojbeno osuđen, osuđen je na n-taj broj sati odgojne radnje. U srpnju 2012. objavio je video ispriku na YouTubeu za taj slučaj. Rekao je da mu je jako žao i da nije razumio ono što je navečer došlo nad njim. Nakon ovog skandaloznog videa, Chris je često pozvan na TV emisiju da objasni taj čin. Nakon toga, on je bio doslovce, suzenje košulju i govorili emotivno o svojim osjećajima za Rihannu, čvrsto tvrdili da oni ne nestaju, a on će učiniti sve što je moguće kako bi joj leđa.

Rihanna se pretvarala da ništa ne primjećujeChris pokušava popraviti sve, rana u njezinu srcu nikad nije ozdravila. Pokušala je izgraditi još jednu vezu, ovaj put njezin izbor bio je Matt Kemp - zvijezda baseballa. Ali njihova romantika bila je kratkotrajna, par se raspršio za nekoliko mjeseci. U to vrijeme Chris je također imao novu djevojku - mulatto Carrieche. Istina, njihov odnos nije trajao dugo.

Zajedno opet

Početkom ove godine, Rihanna je obavijestila o njojosobnog života javnosti. U jednom od noćnih klubova primijetila je da se koketira s reperom Drakeom. Nakon ovog incidenta, Chris se osjećao. Dana 12. svibnja, dok je na generalnom sastanku, gdje je Drake bio prisutan, Brown je ušao u sukob s njim, što je završilo u svađi. Chris je svima objasnio da nije zaboravio svoje bivše i želi na svaki mogući način vratiti svoju naklonost prema sebi. A djevojci je ovaj potez čak i bolje od žestokih govora na YouTubeu i na raznim emisijama. Bilo je glasina da su Chris Brown i Rihanna ponovno zajedno. Daljnji razvoj događaja dogodio se nakon nastupa Oprah Winfrey, na kojem je pjevačica priznala da joj je oprostila borac. 14. veljače ove godine, potvrđena je informacija o ponovnom ujedinjenju para. U intervjuu, Rihanna je rekla: "Možda je pogreška, ali samo moja krivica! I ja ću to riješiti! "

vidi također
  • Kris Braun nesvjesno prekršili odluku suda
  • Rihanna je predstavila novu kolekciju cipela
  • Chris Brown došao je na premijeru filma o sebi sa svojom kćerkom

Vrlo često lijepa i samouvjerenadjevojke čine čudan izbor muškaraca. Ali ovo je Rihannina osobna odluka, ne možemo joj suditi, glavna stvar je da je sretna. A ako je Chris može donijeti sreću, onda je tako. Možda će ovaj put uspjeti ukrotiti žarko raspoloženje repera. Ljubav se ne posvećuje ni vremenu ni razumijevanju.

rianna i chris brown1

rianna i chris brown2

rianna i chris brown3

rianna i chris brown4

rianna i chris brown5

rianna i chris brown6

rianna i chris brown7

rianna i chris brown8

rianna i chris brown9