Rianna na karnevalu u barbadosu

Karneval se održava jednom godišnje na otocima Barbadosu čast kraja žetve. Ove godine, događaj je bio počašćen prisustvom poznate američke pjevačice Rihanne. Pop diva ne samo da je posjetio karneval, nego je također aktivno sudjelovao u njoj. Usput, tamna koža nije prvi put na javni praznik, iako sada živi u Americi. No, pjevačica smatra da je njezina izravna dužnost prisustvovati bučnim veselom događaju kod kuće.

Rihanna plesa u Barbadosu

Na karnevalu, Rihanna uvijek dolazi na punuS prijateljima. Ove godine pjevačica je iznenadila sve, ne samo s njezinim pozitivnim raspoloženjem, već i odjeće u kojoj se pojavila pred javnošću. Na karnevalu u Barbadosu 2015. godine, Rihanna je bila u mini bikini kamenja i kristala. Prema riječima kritičara, ove godine pjevačeva odjeća bila je najspornija u usporedbi s njezinim slikama na festivalu posljednji put. Vjerojatno je došlo do većeg uzbuđenja oko vrha kupaćeg kostima zvijezde. Uostalom, odijelo jedva pokriva Rihannu veličanstvenu dojku. Njegov sassy stil bio je nadopunjen velikim ogrtačima s perjem i puno ukrasa na vratu, trbuhu i kukovima. Završila sam sliku sjajnog make-upa, što, moram reći, odgovaralo je odijelu, što je još jednom ukazivalo na jasan osjećaj stila zvijezde.

Rihanna u Barbados nije bila samo iskrenoOdjevena, ali ponašala se i na neki način raspuštena i vulgarna. Pjevačica je kontinuirano podupirala svoje veselo raspoloženje alkoholom, dok je govorila o ponašanju pop dive, koja nije puštena iz njezinih ruku. Međutim, kako tvrdi slavna osoba, karneval u Barbados jedan je od rijetkih dana u godini kada se može priuštiti opuštanje i odmaranje.

vidi također
  • Eric Schmidt i Peter Dinklage
  • Ivan Rein plava?
  • Emily Ratjakovski opipala je svoje obožavatelje s drugim iskrenim slikama

Pa, možda je to, ali razgovori oko Rihannine teme na karnevalu i dalje će biti dosta dugo. No, čini se, pjevačica ne smeta.

rianna na karnevalu u Barbados1

rianna na karnevalu u barbadosu2

Rianna na karnevalu u Barbadosu3

Rihanna na karnevalu u Barbadosu4

Rianna na karnevalu u barbadosu5

rianna na karnevalu u barbadosu6

rianna na karnevalu u barbadosu7

rianna na karnevalu u Barbadosu8

rianna na karnevalu u Barbados9