Producent Jay Zee izvijestio je da je svaka pjesma s njegovog albuma "4:44" odobrila Beyonce

Prije nekoliko dana svjetlo je vidjelo novi albumrepera Jay Zee pod naslovom "4:44". Svi skladbi iz ovog zapisa bili su prilično iskreni i ispričani o osobnom životu ne samo autora i njegove supruge Beyonce, nego i njegovih rođaka. Međutim, to nije bilo najzanimljivije. U jednoj pjesmi Jay Z gotovo je priznao da se vara na Beyoncéu. Glazbeni producent Jay Zee No I.D. odlučio je komentirati skandalozni album poznatog repera.

Ne.

Ne.

Beyonce zna za svaku pjesmu

U svom intervjuu, br. Daveo jučer, producent je rekao da je tekst pjesama i njihove glazbene pratnje Beyonce odobren. Ovo su riječi koje ne I.D .:

"Možete razgovarati o suradnji s Beyonceomdovoljno dugo. Ona je nevjerojatna pjevačica i vrlo je dobra u glazbi. Kada je Jay Z radio na albumu u studio za snimanje, Beyonce je često bio prisutan u toj glazbi. Čula je svaku pjesmu i napravila neke ispravke nekima od njih. Općenito, činjenica da je Beyonce uključena u stvaranje novih albuma koje poznajem dugo vremena. Ona ima toliko iskustva i želje da podijeli s Jay Z i ostalima da njezina pomoć nije osporena. Ovo nije prvi album kojim je pomogla svojim mužem. "

Beyoncé i Jay Zee

Beyoncé i Jay Zee

Nakon toga komentirao je glazbeni producentGlasine koje se raspravljaju na Internetu. Kažu da je album "4:44" ništa više od odgovora Jay Z-a Beyonceovih optužbi za izdaju, čija je inačica izrazila u svojem albumu "Lemonade". Evo kako komentirajte ne I.D. Takve izjave:

"Nikad nisam razgovarala s Jayom Z o posljednjemBeyonce. Znam da su neke od pjesama u limonadi bile vrlo osobne, ali reper nije komentirao njih. Mnogi ljudi kažu da je album "4:44" javni odgovor na svoju ženu o tome što je učinjeno, ali ne namjeravam to točno reći. Svi znamo što se dogodilo, ali moramo dati Beyonce i Jay Z vrijeme da sami shvatimo ovu situaciju. Znaš, možeš napisati pjesmu za odgovor, ili možete, radi istine. Ovo potonje podrazumijeva objašnjenja, ali te kompozicije ne. Izvući zaključke sami ... ".

Br. I.D. i Jay Zee

Br. I.D. i Jay Zee

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda
  • Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Objašnjenje proizvođača nije ohrabrilo obožavatelje

Unatoč vrlo različitim komentarima br. I.D., obožavatelji nisu vjerovali da Jay Z nije promijenio svoju ženu i njegove pjesme - to je samo fantasy i kreativna misao. Evo nekoliko komentara koje možete naći na internetu o ovom: "Jay Zee je pjevao da bi sramotno umro ako je njegova djeca saznala što radi. I pjeva o ljubavi trokuta. Nije li ovo dokaz izdavanja? "," Općenito, sve je nekako vrlo teško za njih. Reper je jasno rekao da nije zadržao vjernost. Kakve druge sumnje mogu biti? "," I čini mi se da, čak i ako jest, tako sada? Sada su u redu ", itd.

Obožavatelji nisu vjerovali da Jay Z nije promijenio Beyoncé