Tina Knowles, Beyoncéova majka, opisuje kako trudnoća njezine zvijezde kćeri

Poznati američki modni dizajner Tina Knowles, mamapoznata pjevačica Beyonce, postala je gostom "Power of Women" u organizaciji časopisa Variety. Kad se susreo s novinarima, Tina je rekla ne samo o tome kako njezina kći prolazi kroz trudnoću, nego i zašto ona nije na ovoj zabavi.

Tina Knowles

Tina Knowles

Beyonce se osjeća sjajno

Vrlo brzo poznata pjevačica Beyoncepostaje majka drugi put. Od dana u dan, blizanci će se roditi. Zbog toga nije mogla prisustvovati snazi ​​ženske večeri. Evo kako komentirati ovu situaciju Knowles:

"Moja je kći prisiljena propustiti događajea posebno onih koji su daleko od doma. Ne može letjeti, a ona, poput žene koja brine o svom zdravlju i budućnosti, prati ove preporuke. Sada se osjeća sjajno i raduje se isporuci. Naravno, ova trudnoća mnogo je složenija nego kod kćeri Blue Ivy, ali to je dvostruko više radosno. Beyonce uvijek kaže da će odjednom dati život dvoje djece. Nije li divno? "

Beyoncé

Beyoncé

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda
  • Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Tina je rekla da su sve žene takve vrste vrlo jake

Nakon toga, Knowles je ispričao o svojoj obitelji, odnosno ženama koje su uvijek jako jake. To je ono što je Beyonceova majka rekla:

"Kad mi je teško, ili uđemneugodne životne situacije, uvijek se sjećam jedne poslovice "Kome se mnogima daju, toliko će se pitati". U našoj obitelji sve su žene vrlo darovite, što znači da će nas više tražiti. Kada nas svemir šalje na ovaj planet, već je već od početka poznato da naš život neće biti jednostavan. Zato moramo iskoristiti ono što nam se daje odozgo i biti spremni za činjenicu da će možda ovaj život morati razraditi ovo bogatstvo. "

Beyonce uskoro će roditi blizance

Beyonce uskoro će roditi blizance

Tina nije mogla prijeći pitanje obrazovanja djevojaka u svojoj obitelji:

"Uvijek sam odgojio Beyonce iuvijek joj je rekla da mora biti jaka. Volio bih da moja kćer i njezina djeca podignu na isti način. Moraju se moći nositi s poteškoćama koje će sami padati. "

Osim toga, Knowles je rekao da ove godineGodišnja kostimska kugla Met Gala održat će se bez svoje kćeri. Beyoncé je odlučila privremeno obustaviti svoju karijeru i prisustvovati svim društvenim događajima, kako bi se posvetila svome mužu i djeci.

Beyonce će neko vrijeme prestati prisustvovati sekularnim događajima

Beyonce sa suprugom i kćerkom

Beyonce sa suprugom i kćerkom

Tina Knowles i Beyonce

Tina Knowles i Beyonce