Dzhennifer Lopes u mladosti

Jennifer Lopez u mladosti i sada je primjer za oponašanje mnogih žena. Interna energija pomaže joj da živi, ​​radi i izgleda nevjerojatno.

Mlada Jennifer Lopez

Jennifer Lopez rođena je 1969. godine jednostavnimsiromašna obitelj. Vrijedno je dati Jenniferovoj majci - iako nije radila, ali je odgojila svoje kćeri kao mlade žene, uvela u njih dobre manire, osjećaj okusa, razvijene talente.

Jennifer Lopez iz djetinjstva sanjala da će postati glumica,Ali nije mogla poslušati svoje roditelje i ući u pravni fakultet, koji je, međutim, odustao nakon prvog semestra treninga. Iznajmila je stan na Manhattanu i počela raditi kao plesačica. Godine 1993. Jennifer se pojavila u svom prvom filmu, ali ona i nekoliko kasnije pokazala su se neuspjehom. Mlada glumica nije očajavala, a pravi uspjeh došao je nekoliko godina nakon što se na ekranu pojavio film "Selena". Od tada, filmografija glumice se nadopunjuje zavidnom periodicnošću.

Tajne mladosti Jennifer Lopez

Nevjerojatno je kako Jennifer Lopez izgleda mladoNekoliko godina prije njegovog pedesetog rođendana. Zavidni ljudi čak i ponekad okrenuti, da glumica spava u tlačnoj komori i pije krv nevino ubijenih djevojaka. No, sve, naravno, jasno je da Jennifer ulaže puno truda da bi oduševio druge, unatoč dobi.

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom
  • Francuski odmor Dzhennifer Lopes i Aleksa Rodrigesa

Usput, glumica se ne voli širitiNa temu koja joj pomaže u održavanju mladosti kože i sklada likova. Malo je vjerojatno da se takav uspjeh može pripisati genetici - u pravilu, Hispanci prerano stare. Prekrasna silueta je djelo glumice, koja je jako voli plesati, dobro je u sportu. Mlada i sjajna koža je zasluga kozmetičara, na koje se Jennifer periodično okreće, iako je poznato da zvijezda u sebi voli skrbiti o svojoj koži.

46-godišnji Jennifer Lopez izgleda sjajno

Jennifer Lopez djevojka iz siromašne obitelji postala je zvijezda

Jennifer Lopez ima ogromnu filmografiju i nastavlja se povlačiti

Jennifer Lopez na koncertu

zvijezda uvijek preferira prirodni make-up

Jennifer Lopez i danas dugo gledaju kako bi bili mladi

Ne samo lijepa nego i nadarena Jennifer Lopez

fotografije s početka zvijezde Jennifer Lopez

mlada Jennifer Lopez