Travis Fimell - rast

Travis Fimmel je poznati australski glumac iModel. Njegov je posao neodvojivo povezan s filmovima određenog žanra (triler i akcijski film), gdje će igrati ulogu jakih i hrabrih muškaraca. Primjeri takvih filmova uključuju: "Vikinzi", "Zvijer", "Warcraft", "Tarzan". Zahvaljujući filmskim snimkama s kojima se glumac povezuje s publikom, često imaju pitanje, što je rast Travisa Fimmela?

Kratka biografija Travis Fimmela

Travis Fimmel rođen je 15. srpnja 1979Australija, na mjestu gdje se nalazila farma za roditelje. Budući glumac bio je najmlađe dijete u obitelji, ima dvije starije braće. Sva djetinjstva bila je usko povezana s radom na farmi.

Prva istinska strast Fimmela bila je igra nogometa. Ozbiljno je povezao svoju budućnost s nogometnom karijerom i čak se igrao za reprezentaciju Melbournea. Ali posljedica ozljede prešla je svoje planove.

Tada se mladić preselio u Ameriku iIspada da se karijeru u poslovanju modeliranja. To je olakšalo odgovarajući slučaj. Činjenica je da je Fimmel otišao u teretanu zajedno s agentom koji je predložio da se on pokuša na ovom području. Tako je Travis uspješno glumio u oglašavanju Calvin Klein. Istodobno, poduzima prve korake kao filmski glumac, odnosno u TV seriji "Tarzan". Valja reći da film nije stekao popularnost gledateljima.

Rast i težina Travis Fimmela

Tijekom svoje karijere igrao je Travis Fimmelu više od 20 slika, gdje je bio zarobljen u slikama hrabrih i čak brutalnih junaka. Kako bi ih igrati i izgledati dobro na ekranu, potrebni su određeni fizički parametri, čiji je glumac bio velikodušno nagrađen prirodom.

vidi također
  • Travis Fimmel i njegova supruga
  • Osobni život Travis Fimmela
  • Rast Kylie Minoguea

Travis Fimmel ima visinu iznad prosjeka - 183 cm, a težina glumca je oko 86 kg.

Travis Fimell u mladosti

Travis Fimell preferira sportski stil života

Travis Fimell predstavlja kao model

Travis Fimell je najviše pamtljiv za gledatelje na seriji Vikings, koja je trajala nekoliko sezona

Travis Fimell u odrasloj dobi

Travis Fimell u muževnoj slici na skupu filma The Vikings

Travis Fimell poznat je kao glumac i model

Travis Fimell započeo je karijeru kao glumac u seriji Tarzan

Travis Fimell je uspjeąan u poslovanju modeliranja zbog svojih parametara i svijetlog izgleda