Kanye West ustane

Svim obožavateljima ove ili one slavne osobeŽelim se malo približiti mom idolu: naučiti tajne biografije, pojedinosti o mom osobnom životu, minute detalje, tako pažljivo skrivene od zvijezda. Gledajući kroz prizmu plavih ekrana, ljudi se često pitaju što parametri umjetnika i glumaca imaju.

Među tim selebretis je bio glazbenikKanye West. On je poznati američki rap umjetnik, koji je u rekordnom razdoblju objavio šest uspješnih albuma i dobitnik dvadeset i jedne nagrade Grammy. Počeo je svoj zvjezdani put, skladao pjesme za druge izvođače, a kasnije je počeo proizvoditi, a konačno, došao je do solo karijere, što je rezultiralo plodom.

Rast i težina Kanye Westa

Često se to događa u biografskim podacimaNamjerno navodi neistinite informacije o parametrima poznatih osoba. U većini slučajeva, rast je precijenjen, a težina je understated, donosi figure idola bliže idealan.

Unatoč činjenici da je Kanye WestProporcionalni oblici, nije odmah moguće saznati kakav je to rast. U nekim izvorima lik je 177 cm. Ako se dublje digne, otkriva se da je rast Kanye zapravo samo 173 cm s težinom od 70 kg. I zapadni obožavatelji čak tvrde da čak ne postiže ovu oznaku. U prilog tim riječima bile su fotografije Westa, koje su zajedno s reperom Jay-Z, čija je visina 187 cm. Na tim snimkama, Kanye izgleda stvarno niže od deklariranih podataka.

Ipak, umjetnik je teško složen na tomeo. Osim toga, njegova supruga Kim Kardashian ima visinu od 159 cm i u paru izgledaju vrlo skladno. I za glazbenu karijeru, kao što su mnogi dokazali, te brojke uopće nisu važne.

Kanye West u suknji

Kanye West i Jay-Z čiji rast je 187 cm

Kanye West i Kim Kardashian čiji je rast 159 cm

Kanye West i Amber Rose čiji rast iznosi 175 cm

Kanye West na pozornici

Kanye West kratkog stasa

Kanye West izgradila je uspješnu glazbenu karijeru

Kanye West sa suprugom i sinom

Kanye West sa figuricom MTV VMA