Lik je Megan Fox

Vlasnik jedne od najzanimljivijih figurameđu modernim zvijezdama Megan Fox. Djevojka je vitka i graciozna. Iz nje ona žderava ženstvenost i samopouzdanje. Zato je od samog početka karijere glumica postala primjer imitacije za mnoge. Drugi razlog za takvu popularnost pojavljivanja Megan Fox-a bio je to što je opetovano pokazala svoju idealnu zbijenu figuru bez photoshopova. Unatoč tome što glumica pripada kategoriji tajnih i tajanstvenih zvijezda, Megan se često pojavio na plaži u kupaći kostim. Uspoređujući njezinu fotografiju u slobodno vrijeme s profesionalnim slikama u donjem rublju, oduševljeni ste odsutnosti razlika. S obzirom na to da je Megan rodila dva sina s malom dobnom razlikom, a glumica se približava 30-godišnjoj marki, doista postoje misli o mogućoj magiji.

Parametri lika Megan Fox su vrlo zavidan,Budući da je njezina visina 162 centimetra, a težina je samo 52 kilograma. Unatoč niskom rastu, tijelo glumice je mršavo. Njegovi omjeri su 87-61-87. Iako, prema samoj Megan, na struku doseže nešto više od 50 centimetara. A to ozbiljno baca sumnju na istinitost izvora podataka o parametrima figura Megan Fox. Doista, nedavno za novu ulogu, glumica je uspjela povući u korzet do 46 centimetara.

Vrsta tijela Megan Fox

Slika Megan Fox može se sigurno definirati prema vrstikruška. Ovo je naznačeno uskim ramenima, izduženim strukom, kratkim dnom i zaobljenim bedrima glumice. Možda će mnogi biti zbunjeni ovom izjavom. Doista, lik kruške također posjeduje Jennifer Lopez, Kim Kardashian. No, Megan i pored njega ne stoje s takvom zanesenom vrstom slavnih osoba.

vidi također
  • Megan Fox sa svojim sinovima u haljinama djevojaka ići u kupovinu u supermarketu
  • Megan Fox u igri i zavodljivo predstavila svoju kolekciju donjeg rublja
  • Megan Fox je drago ljubitelje sljedeću sliku u čarapama

Međutim, moramo uzeti u obzir i činjenicu da je Fox vrlo pažljiva i poštujući njegovo tijelo. Njena dijeta je vrlo uravnotežena, a trening i vježba najbolji su prijatelji glumice.

Megan Fox na plaži

Megan Fox na karnevalu u Brazilu

Megan Fox na crvenom tepihu nakon isporuke