Lik Beyonce

Suvišni par kilograma, celulita ili odsutnostimake-up od slavnih objavljuje paparazzi, koji ne spavaju. Zato se predstavnici masovnih medija moraju brinuti o sebi da izgledaju atraktivno, lijepo i seksi.

Jedan od najsjajnijih predstavnika idealaParametri su pjevačica Beyoncé. Djevojka po prirodi je vrlo lijepa i seksi. Međutim, kako bi ostala u formi, a ne postala mala maca, ona redovito sjedi na dijeti, ulazi u sport, plesa, vodi zdrav stil života i ne jede nakon šest uvečer. Zahvaljujući ovoj pop divi u svojoj 33 godine, i imaju jedno dijete, izgleda savršeno i smatra se kanonom ženske ljepote i stila.

Beyonce Slika Parametri

Imajući krušnu figuru, zvijezda je postala omiljena svimaljudi. A za žene, ona je primjer koji želim oponašati. Visina od 168 cm, Beyonce teži 60 kg. Elegantan i graciozan struk 63 cm, obujam prsnog koša idealan je za modelne mjere - 90 cm i kukove - 102 cm, što zvijezdi daje posebnu ženstvenost i zavodljivost.

Beyonce, s ženskom siluetu, više putaPao je na popis najseksi zvijezda u Hollywoodu. Godine 2015. njena legendarna figura postala je glavna inspiracija za arhitekte iz Australije koji su izgradili nevjerojatan neboder.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda
  • Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Kako napraviti lik poput Beyoncéa?

Sigurno mnogi fanovi žele bitiPoput svog idola prema van, pa pokušavaju otkriti tajnu pjevačeve ljepote. Za one koji žele, ali ne znaju kako postići lik poput Beyoncéa, nudimo nekoliko savjeta od zvijezde majke koja joj uvijek pomogne.

Iako sama pjevačica kaže da nema posebnih tajni, ipak uvijek slijedi nekoliko pravila:

  1. Jesti zdravu hranu. S vremena na vrijeme sjedi na limunskoj prehrani i pije puno vode.
  2. Ograničava se u slatko i ne jede nakon 18 sati.
  3. Aktivno se bavila plesom. Pomažu joj da održi svoje tijelo tonirano, napunjeno energijom. Osim toga, komplicirana koreografija pomaže da nastupi pjevača više očaravaju i pamte.
  4. Naravno, Beyonce redovito radiPosebne vježbe za elastične stražnjice i vitke noge. Svakog jutra, 100 sit-ups joj pomoći da ostanu u formi. A kada dođe vrijeme, pop diva posjećuje teretanu.

Beyonce pattern1

Beyonce pattern2

Beyonce pattern3

Beyonce lik4

Beyonce lik5

Beyonce pattern6

lik Beyonce

Beyonce pattern8

Beyonce pattern9