parametri Kim Kardashian

Mnogi fanovi i, obrnuto, oni koji se ne sviđajuKim Kardashian, nemojte odmoriti na svoje usta. Jedna stvar postaje očita: ne možete ostati ravnodušni prema njima. Dakle, koji su parametri Kim Kardashian?

Parametri lika Kim Kardashian prije trudnoće

Sada je zvijezda u položaju. Oni su sa svojim supružnikom, Kanye Westom, čekaju drugo dijete. Par već ima kćer, Sjeverozapad, koji je rođen u lipnju 2013. Naravno, Kimovi se oblici više puta promijenili za vrijeme i nakon trudnoće.

Odmah zapazite da zvijezda prije rođenja djece nijeImao je izvanredan oblik. Da, oni su više razraditi našu uobičajenu modela 90-60-90, ali je izgledao sasvim organski i ukrasiti djevojku. Kim Kardashian parametri visine i težine prije rođenja prvog djeteta bili su kako slijedi: visina - 159 cm, težina - malo više od 53 kg. Omjer prsa-struk-kuk je sljedeće oznake: prsa - 86 cm struk - 66 cm, bokovi - 99 cm To je, moglo bi se lako kupiti traperice i hlače M veličine ili 27, i oni bi bila zvijezda u trenutku .. Tijekom trudnoće, Kim je dobio težinu, što je sasvim normalno za ženu koja čeka dijete. Zvijezda je u više navrata demantirao glasine da je ona oporavila do 90 kg, te je rekao da su ti brojevi pretjerano najmanje 30 kg.

Novi parametri Kim Kardashian

Nakon rođenja njegove kćeri Kim lijepobrzo došao obliku, ali teško je ne primijetiti da je volumen bokovima rastao i postao pop zvijezda kao predmet divljenja i zavisti navijača, a razlog za mnoge quibbles i napada, kao i troškove koje je provela operaciju. S druge strane na plastičnih kirurga na jednom u nizu djevojaka koje žele malo donijeti vlastite oblike svetim svezaka Kim.

Međutim, Kim Kardashian snažno poričeintervencije plastičnih kirurga i izjavljuje da za veliki volumen i ispupčen guza samo treba zahvaliti prirodu. Prema najnovijim bokova zvijezda je 102 cm, a struk je ostao na oko 66 cm i to je to prilično velika razlika u 36 cm stvara vizualni učinak osa struka i stražnjice konveksnim volumena. Kim Kardashian je u potpunosti zadovoljni svojim oblicima pa čak i ponosni na njih, kao i njezin suprug Kanye West.

vidi također
  • Kim Kardashian ne sebe poštedjeti u trening nakon pojave „istinitih” slike u medijima
  • Kim Kardashian kupila sat Zhaklin Kennedi
  • Fotografije palači Kayli Dzhenner su postali poznati u javnosti

Par je više puta izjavio da žele imati još jedno dijete i sada su uspjeli. Prema najnovijim informacijama, obitelj zvijezde bi trebala imati dječaka.

parametri Kim Kardashian1

parametri Kim Kardashian2

parametri Kim Kardashian3

parametri Kim Kardashian4

parametri Kim Kardashian5

parametri Kim Kardashian6

parametri Kim Kardashian7

parametri Kim Kardashian8

parametri Kim Kardashian9