Visina i težina kate middleton

Sliku supruge engleskog princa William KateMiddleton je oduvijek divio i zavidio mnogi, zahvaljujući gracioznim crtama i vitkim oblicima. Djevojka uvijek izgleda nevjerojatno bez obzira što ona nosi. I želim napomenuti da je Katein ormar vrlo raznolik. Naravno, često se Middleton pojavljuje u javnosti u profinjenim i elegantnim haljinama, osobito uz njezin suprug. U takvim trenucima se na najbolji mogući način ističe prekrasna savršeno proporcionalna konstitucija vojvotkinja. Međutim, u arsenalu Kate Middletona dodijeljeno je dovoljno mjesta za svakodnevnu udobnu odjeću. Ali čak iu besplatnim trapericama i udobnim seoskim košulama, djevojka izgleda upravo nevjerojatno.

Parametri ove figure su Kate Middleton

Rast Kate Middletona doseže 175 centimetara. Ova brojka često je cilj mnogih modnih žena. Uostalom, veliki rast idealno pokazuje vitke noge. Ali ne samo da je rast vojvode postao razlog njezine elegancije. Kate Middleton uvijek održava težinu u roku od 60 kilograma, što joj daje laganu opuštenost. Međutim, djevojka ne izgleda iscrpljeno. Njena figura: prsa - 82 cm, struk - 61 cm, bokovi 89 cm.

U životu Kate Middletona, bilo je razdoblja kadaNovinari su se aktivno zainteresirali za parametre njene figure, primjećujući prividnu zaokret u djevojčino lice i kukove. Ovaj je trenutak bio samo prije vjenčanja s princem. Kate sama ne poriče da se u to vrijeme lagano oporavila. No, nakon što je postavio cilj i uložio mnogo truda, Middleton je ponovno stekao svoju bivšu harmoniju. Možda je, na dijetu, gurnula model vjenčanice, koji je bio jasno dizajniran za elegantnu figuru.

vidi također
  • Postalo je poznato da se program putovanja u Keyt Middlton i princa Williama s djecom u Njemačkoj i Poljskoj
  • Keyt Middlton upoznao Martina Navratilova i drugi sportaši kao dio Wimbledona
  • Keyt Middlton govorio o svom odnosu s kraljice Elizabete II i njezinu pomoć na početku obiteljskog života

Drugi događaji koji su utjecali na likKate Middleton, postala trudnoća i porođaj. Ali čak i tada vojvotkinja nije odgodila rješavanje problema u dugačkoj kutiji. Budući da je mlada majka Middleton izgleda šik i ostaje za mnoge primjere koje treba slijediti.

visina i težina kate midtonton1

Visina i težina kate midton2

visina i težina kate middleton3

Visina i težina kate middleton4

visina i težina kate middleton 5

Visina i težina kate middleton6

visina i težina kate midtonton7

Visina i težina kate midtonton8

visina i težina kate middleton9