Monica Bellucci visina i težina

Prekrasna i strasna talijanska žena okrenula sePedeset godina, ali njegovi raskošni oblici ne prestaju nadahnuti i tjerati ljude ludom. Samica Bellucci sama je kritičnija, s obzirom da je sama prevelika i čak pomalo staromodna. Ne želi izgledati kao model, ali to ne znači da glumica ne brine za njeno tijelo. Monica Bellucci, čiji likovni parametri ne zadovoljavaju standarde, radila je kao model u svojoj mladosti, tako da dobro zna što učiniti kako bi tijelo ostalo u dobrom stanju.

Rana karijera

Rođen u Perugiji, koji je ne tako davno zabilježiosvoju 50. godišnjicu, započeo je karijeru kao model. Monica Bellucci, čija je figura čak se divila kad je bila tinejdžerica, već je u dobi od 24 godine postala najpopularnija, nakon što je sklopila ugovor s Elite Model Managementom. Pokazujući odjeću poznatih couturiera na pariškim i milanskim pistama, zapanjila je one prisutne ne samo sa svijetlim izgledom, ali i idealnim parametrima. U svojoj mladosti, Monica Bellucci, čija visina i težina, ako Wikipedije ne lažu, bile su 178 centimetara i 63 kilograma, izgledale su vitko nego danas. To dokazuje i činjenica da je dvaput postavila za legendarnu kalendar Pirelli. Na svojim stranicama pada samo 12 sretnika, prepoznata kao najljepša na svijetu. Kako bi nastavio svoju karijeru, popularni model morao je odustati od studiranja na sveučilištu, što Monica ne žali.

Monica Bellucci visina i težina1

Monica Bellucci visina i težina2

Monica Bellucci visina i težina3

Paralelno s modelnom karijerom BellucciAktivno se predlaže filmašima za snimanje u kinu. U početku strastveni Talijan naišao je na odbijanje, ali 1992. godine legendarni Francis Ford Coppola pozvao ju je da puca u filmu "Bram Stokerova Drakula". Nakon što je igrao epizodnu ulogu ograničenog grafikona, početna glumica nije imala prelijepa, ali američki redatelji su je primijetili. Očito je da su parametri Monice Bellucci, naime, visina, težina, sjajni izgled i veličanstvene grudi, postali za nju prolaz u svijet Velikog filma. Kasnije se udala za zvijezdu francuskog filma Vincenta Cassela, a njezina se karijera počela brzo razvijati.

Tajne ljepote

A danas je Monica tražena glumica. Na njezinu osobnom računu desetke uspješnih uloga, iako se kritičari ne slažu s prestižnim nagradama i nagradama. Tajne Monica Belluccijeve ljepote vrlo su jednostavne. Na prvom mjestu za vlastite osjećaje. Monica ne želi fiktivne ideale i standardne oblike. Njegova 89-61-89 je gotovo idealna, iako težina varira od 64 do 68 kilograma. Čak i nakon rođenja dvije kćeri, glumica nije izgubila atraktivnost, zadržavajući oblik. Monica voli jesti ukusno, ali pridržava načela malih dijelova. Ponovno je izjavila da nikada neće izgladnjivati ​​da bude poput mršavih holivudskih kolega. Hrana bi trebala biti zabavna jer je to normalni fiziološki proces. Monica voli slatkiše, ali pokušava ograničiti njihovu upotrebu. Harmony, osjećaj potražnje i ljepote pomažu joj da uživa u svakodnevnom životu. Monica Bellucci nije sramežljiva za najboljim svjetskim fotografima, pokazujući lijepo tijelo i dobro njegovanu kožu.

vidi također
  • Festival Cannes 2017. - crveni tepih, ceremonija otvaranja, zvijezde i haljine za filmske festivale
  • Novi poljubac Monica Bellucci u Cannesu: znamenitosti iz Pedra Almodovara i Zhyulet Binosh
  • Ljubljeni Vincenta Vincenta Kassela pušten je u Cannesu bez njega

Ali sportu Bellucci je ravnodušan. Fitness, jogging i gyms ne privlače je, ali bazen talijanske ljepote često posjećuje. Gledajući njezine slike u kupaći kostim dok se opuštate na obali, teško se ne slažete da izgleda super!

Monica Bellucci visina i težina4

Monica Bellucci visina i težina5

Monica Bellucci visina i težina6

Monica Bellucci visina i težina7

Monica Bellucci visina i težina8

Monica Bellucci visina i težina9

Monica Bellucci visina i težina10

Monica Bellucci visina i težina11

Monica Bellucci visina i težina12