Merlin monroe lik

Icon stil, simbol spolova 50-ih godina, MarilynMonroe nikada nije bila mršava, ali njezina se figura, usprkos tome, smatrala besprijekornom. Do sada, glumica za mnoge je ideal ženske ljepote i šarma.

Parametri lik Merlin Monroe

Marilynova se silueta promijenila tijekom godina, imala je curvy oblike, glatke krivulje tijela. Na početku svoje karijere, dimenzije figure Marilyn Monroe bile su kako slijedi:

  • Prsa - 92 cm;
  • struk - 60 cm;
  • Hips - 90-92 cm.

Glumica je podržavala ove parametre. Ona, kao i svaka druga žena, nije uvijek bila moguća, na primjer, u filmu "In Jazz Only Girls", a fanovi su se pojavili malo pretjerano - s porastom od 162 cm Marilyn je težila 65 kg. Došlo je do razdoblja kada je slavna osoba izgubila težinu - 1962. godine njegova silueta "izgubila" volumen: prsa su se smanjila na 88 cm, struk - do 55, i kukovi - do 90 cm.

Tip figurice Marilyn Monroe - pješčani sat - karakterizira izražen struk, zaobljeni kukovi, ženske dojke.

Tajne Monroeove atrakcije

Kakav je lik bio Marilyn Monroe, možete vidjeti u brojnim filmovima u kojima je igrala ulogu. Mali rast i 46 veličina odjeće nisu je spriječili da se zaljubi u ogroman broj muškaraca.

Najviše je voljela Marilyn Monroe u njezinoj sliciNoge i prsa. Priroda joj je nagrađivala dobrim vanjskim podacima, ali glumica je shvatila da je potrebno očuvati i poboljšati. Svaki dan ujutro, ljepota je vježbala s dumbbelima na prsima. Osim toga, promatrala je svoju prehranu - meso, jaja, mlijeko, voće i povrće bili su prisutni u prehrani. Marilyn se nije svidjela hranom restorana, preferirala je jesti kod kuće, međutim zvijezda je rijetko koristila ploče. Po vlastitom priznanju bilo je jednostavnije otvoriti hladnjak i uzeti dio hrane.

Moderni dijetetičari vjerojatno neće odobriti "dijetu"Monroe. U to vrijeme nije jeli, preskočila jela. Bilo je dana kad je mogla priuštiti visoku kalorijsku hranu, ali sutradan je morala "platiti" zbog nedostatka suzdržavanja na dan posta.

Marilyn Monroe nikada nije željela izgubiti težinu, ali neDao priliku postati mlohav koža, celulit. Jedna od jednostavnih metoda koje je glumica i pjevač dosljedno koristila bila je metoda pod nazivom "beauty bath". Priprema se vrlo jednostavno - ledena voda je sakupljena u kupelji i dodana je kapljica Chanel No. 5. Nakon postupka, na kožu je stavljeno hidratantno mlijeko ili losion.

vidi također
  • Maykl Dzhekson na vrhu popisa najbogatijih mrtvih slavnih osoba na svijetu
  • Biografija Merlina Monroe
  • Rast i ostali parametri Margot Robbie

I Marilyn Monroe je voljela gledati u ogledalo nekoliko sati, tako da je njezina slika tako prirodna, lagana, razigrana i seksi.

lik merlin monro1

lik Merlin monro2

lik merlin monro3

lik merlin monro4

lik merlin monro5

lik merlin monro6

lik merlin monro7

lik Merlin monro8

lik Merlin monro9