Beyonce parametri

Tridesetpetogodišnji r'n'b-pjevač Beyonce KnowlesPrije tri godine postala je majka šarmantne kćeri. Međutim, trudnoća i porođaj postali su težak test za svoje atraktivne oblike. Parametri Beyonceove figure još uvijek su što bliži standardima prihvaćenim u svijetu show businessa. Pjevačica može izgledati dobro, iako sama govori o njezinoj slici unflatteringly. Kako se umjetnik sa svjetskim imenom podržava u formi?

Iza parametara1

Iza parametara2

Beyonce parametri3

Žrtve u ime ljepote

Prije trudnoće, parametri Beyoncéove figure bili suSljedeće: visina - 168 centimetara, težina - 60 kilograma, struk i kukovi - 62 i 98 centimetara. Godine 2008. udala se za poznati rapper Jay Z. Četiri godine, njezin muž, koji je bio jedanaest godina stariji od pjevačice, inzistirao je na rođenju djeteta, ali Beyonce se poziva na karijeru. Zbog toga je par više puta bio na rubu razvoda. Nedavno je postalo poznato da je u 2011 ljepotu ludila pobačaj. Ali šest mjeseci kasnije ponovno je zatrudnjela, što je bilo neobično sretno. Ostati u stanju euforije, potpuno je zaboravila na njezinu figuru. Na fotografiji s zaobljenim trbuhom, ona ne prepoznaje!

Osim parametara4

Beyonce parametri5

Beyonce parametri6

I to ne čudi, jer nakon pojavljivanja njezine kćeriNa tijelu sklona punini tijela pojavio se 27 dodatnih kilograma! A koji su parametri za Beyoncé danas? U samo tri mjeseca uspjela je vratiti bivše obrasce. A nakon još devet mjeseci, pjevačeva izvedba u Super Bowlu pogodila je prisutne. Od bivše punine i trag je nestalo. Kako je postigla tako zadivljujuće rezultate?

Prvo, sama Beyoncé je to obećalaOstvarite idealne oblike. Zbog toga je držala dnevnik kalorija koji su se pojeli po danu, a slijedili su limunadu (ništa osim ovog napitka za jedan dan!), Pili puno vode. Četiri puta tjedno pjevač je posjetio teretanu. Otišla je kući tek kad nije mogla podnijeti umor na nogama. I napori su bili okrunjeni izvrsnim rezultatom. Parametri 90-64-102 i težina od 64 kg najbolja su potvrda.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda
  • Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Pobjeda nad dodatnim kilograma, napomenuo je pjevačicaOdmor hrane, napuni punih krafna, pržene ribe i sendviča. Naravno, sljedećih nekoliko dana proveo je u teretani, kažnjavajući se za takvu slobodu. Danas Beyonce izgleda sjajno, a mnoge djevojke smatraju pjevačicu s željeznim likom kao njezinim idealom.

Beyonce parametri7

Beyonce parametri8

Beyonce parametri9

Beyonce parametri10

Beyonce parametri11

Beyonce parametri12

Beyonce parametri13

Beyonce parametri14

Beyonce parametri15