rast Beyonce

Poznata pjevačica, glumica, modna dizajnerica Beyoncepoznat je ne samo po svojim prekrasnim pjesmama, talentiranim ulogama, originalnim zbirkama. Njezina svijetla pojava i ženstvena figura privlače pažnju.

Rast, težina i ostali parametri lik Beyoncea

Boja kože bila je nagrađena Beyonceinim roditeljima - otac je bioAfroamerikanac i moja majka - kreolski. Pavao je otac radio u rekordnoj tvrtki, majka je bila frizer - posjedovala je vlastiti salon, pored toga, radila je kao kostimografkinja. Od djetinjstva, djevojka je rasla u atmosferi ljepote i sklada - roditelji su voljeli elegantno odijevati, pokvarili najnovije kćeri. Kuća je slušala dobru glazbu, što je vjerojatno zašto Beyonce i njezina sestra imaju divno uho i glas.

Visina i težina Beyoncéa poznata su samo iz njezinih riječi:

  • Rast prema različitim podacima varira od 167 do 169 cm;
  • Težina - od 60 do 68 kg.

Po parametrima težine i rasta, Beyoncé nije lako nazvati tanke. No, nemoguće je ne slagati se da pjevačica ima ukusnu i vrlo lijepu figuru.

Što rast Beyonce, upravo znaju dizajnere svoje odjeće. Usput, u nekim izvorima postoje informacije o ostalim parametrima lika zvijezde:

  • Pjevačeva prsa su 90-92 cm;
  • Struk - 63-66 cm;
  • Hips 97-107 cm.

Kako Beyoncé gleda lik?

Beyonce iskreno priznaje da je iz sporta onaVrlo daleko. Ne sviđa mu se dvorana, trenira. Ali ona voli leći uz bazen ili na plaži, prošetati u trgovinama, provesti večer u blizini kamina s voljenom osobom. Kako Beyonce uspijeva ostati vitak, pametan, seksi? Tajna je jednostavna - djevojka se bavi poslom koju je voljela od djetinjstva - plesa svakodnevno, ne samo na pozornici, nego kod kuće iu plesnoj dvorani.

Iako je još uvijek vrlo mlada osoba, Beyonce je angažirana u jazzu i baletu. Plesni entuzijazam pomaže Beyoncéu da zadrži svoju figuru u formi, pa čak i osvoji nagrade za najbolju koreografiju u svojim isječcima.

Pjevačica voli jesti ukusnu, ali također znaograničite se. Na primjer, poznato je da je nakon rođenja kćeri mjesečno pala više od 20 dodatnih funti. Zbog toga je "posadila" na strogu prehranu - pila je svoju domaću limunadu i pojela juhu od povrća. Zvijezda je također gubila težinu za snimanje filma "Dreamgirls". Onda se 10 dana oslobodila od 9 kg, ne samo dijetom nego i programom potpunog pročišćavanja.

vidi također
  • Dzhey Zi osvrnuo na odnos s Beyonce, „Oni nisu izgrađena na istinu 100%”
  • Novi album Dzhey Zi „4:44” Šokirani fanovi otkrića iz osobnog života zvijezda
  • Mediji su objavili imena blizanaca Beyonce i Jay Zee

Općenito, Beyonce ima vlastitu težinu i odijelo za rast, a ona se suprotstavlja dugim i brzim dijetama, jer vjeruje da oni nanose veliku štetu tijelu.

rast bionce1

rast bionce2

rast bionce3

rast bionce4

rast bionce5

rast bionce6

rast baiona

rast bionce8

rast baiona