Viktoriya Bekhem Visina Težina

Viktoriya Bekhem odavno prepoznat kao ikona stila ijedna od najljepših žena na svijetu. Međutim, mnogi kažu njegova pretjerana, ponekad do točke iscrpljenosti, emaciation. Drugi su, kao što je brojka čini savršena, jer s takvom omjeru visine i težine osobe Viktorii Bekhem postaje skulpturalnost i tijelo - isklesane značajke.

Visina, težina, oblik parametri Viktorii Bekhem

Osnova takvog lika kao načelima prehrane,To je bio položen u Viktoriji od djetinjstva. Tada je djevojka ozbiljno studirao balet, pa čak i nakon mature upisuje Linije Arts Theater College koji je uspješno diplomirao. Međutim, unatoč umjetničkog djevojke, ljubavi prema maski, nastavnici nisu vidjeli da profit od velike balerine, tako mlada Victoria je odlučila da preusmjeri svoju pozornost prema pop-pop, a uskoro cijeli svijet zna o tome (u to vrijeme Victoria Adams) kao jedan od pjevača je postao kultni britanski djevojka pop grupa Spice Girls.

Sada Victoria je četvero djece, a njen likjoš uvijek izgleda girly tanke i krhke. Za ljubav Victoria do pete izuzetno visokim petama, često se pitanje: što je rast Victoria Beckham, to je vrlo teško odrediti iz fotografije. Kada se uzgaja u 163 cm teži samo 45 kg. Viktorii Bekhem lik parametri su postavljeni na sljedećim brojevima: prsa - 86 cm, struk - 58 cm, bokovi - 84 cm.

Dijeta Viktorii Bekhem

Takav omjer visine i težine je vrlo teškozove zdrava, ali Victoria ne brine, ona se osjeća neodoljivo to na takav mršavosti. Nabavite ove parametre to vam dovoljno krutu hranu, što je samo 800 kalorija iz hrane dnevno. Takav obrok može nazvati vrlo oskudni. Uglavnom Victoria jede piletina i riba na pari povrće, plodovi mora i voće (osim banana i grožđa). Nedavno, Victoria pridržava tzv alkalne prehrane. Njegova suština je u tome da su svi proizvodi podijeljen u alkalna, neutralne i kisele. Držite ravnotežu između kisele i neutralne proizvode možemo osloboditi tijelo od stresa, a time i iz želje da se akumuliraju rezerve u obliku masti. Odnos između kiselih i alkalnih proizvoda treba biti u rasponu od 30/70. U prvom dijelu šećera crveno meso, masti, kava, čokolada, mliječni proizvodi, voće, osim citrusa. Do alkalna uključuju zelene salate, povrće, mahunarke, masnu ribu, agrumi, slatki krumpir.

vidi također
  • Današnji Rođendani Beckhams Harper Beckham
  • Zašto Beckhams poljubiti svoju djecu ... na usnama?
  • David i Viktoriya Bekhem proslavili 18. godišnjicu braka

Kao što možete vidjeti, omjer visine i težine Viktorii Bekhem teško može nazvati normalnim, ali to ne sprečava da bude modna ikona i uzor.

Rast Viktoriya Bekhem Weight1

Viktoriya Bekhem weight2 rast

Viktoriya Bekhem ves3 rast

Viktoriya Bekhem ves4 rast

Viktoriya Bekhem ves5 rast

Viktoriya Bekhem ves6 rast

Viktoriya Bekhem ves7 rast

Viktoriya Bekhem ves8 rast

Viktoriya Bekhem ves9 rast