Odri Hepbern Visina Težina

Kada čujemo ime Odri Hepbern, našmašta i pamćenje predstaviti nam lijepi, krhki lik s dugom vratu i nogama, osa struka, regal ležaja i lijepom licu. svjetske klase glumica, modna ikona, dizajner Hubert de Givenchy je muza, UNICEF-ova ambasadorica dobre volje, a 60 godina je ostao isti tanka i vitka.

Razlozi sklad Odri Hepbern

Odri Hepbern, rođen Audrey Kathleen Ruston,rođen je 4. svibnja 1929. godine. Djetinjstvo je proveo u Bruxellesu, koji je okupirao nacističkih vojnika. I u tome leži jedna od tajni mršavost glumice. Tijekom tih godina, obitelj se često morali gladovati, bilo je nemoguće dobiti čak i od potreba koje zahtijeva mladog uzgoju organizma. Ponekad je djevojka od gladi nije mogao ni hodati jer joj noge oticale.

Drugi razlog za nevjerojatan lik više radosna. Činjenica da je dijete Odri Hepbern studirao je balet. Trošenje na stroju za nekoliko sati dnevno, čak i za vrijeme okupacije, to kupili za tradicionalne plesača vitka figura s dobro razvijenim mišićima, dugog vrata, ravno držanje. Kasnije, kad je Audrey počeo glumiti u filmovima, ona je morala napustiti profesionalne klase, ali to je do starosti zadržao prehrambene navike sakupljen iz baleta pravila, kao i ljubav za mobilni stil života. Dakle, glumica priznala da iako nije stalno angažiran u bilo kojem sportu, ali u svakom slobodnom trenutku od snimanja pokušava dati svoje tijelo teret, šetati sa psom, raditi vježbe. Temelj svoje snage da bi jednostavna jela i povrća, ali ponekad može biti pampered čokoladu ili tjesteninu s povrćem salata. Što je Audrey nije jela, tako da je tijesto za pečenje. Izuzetak je jedino poznata epizoda „Doručak kod Tiffanyja”, gdje Holli Golaytli jede pecivo, stoji ispred izlog za nakit.

Parametri lik, visina i težina Odri Hepbern

Kroz stjecanje hrane u mladostinavike i ljubav aktivnog načina života, Odri Hepbern parametri ostao gotovo nepromijenjen tijekom cijelog života. U raznim izvorima, oni se razlikuju od 1-2 cm. Dakle, Wikipedija ne prijavi podatke o visini i težini Odri Hepbern, ali na drugom mjestu čitamo da je njezina visina je 175 cm, a težina u rasponu između 46-49 kg. Takav rast i težina Odri Hepbern s vrtoglavo mali struk samo 51 cm, stvoriti isti efekt krhkosti i lakoću glumici.

vidi također
  • Emily Ratazhkovski sa šiškama u usporedbi sa Odri Hepbern
  • Nasljednici glumica Odri Hepbern pokazao rijetke slike zvijezda
  • Enn Heteuey Biografija

Ako govorimo o drugim parametrima, a zatim kao omjer prsima struka-bokova obično ukazuju 81-51-89, veličina grudi 1 ili A veličina cipela 39-39,5 imenuje u ruskom veličine cipela.

Rast Odri Hepbern Weight1

Rast Odri Hepbern weight2

Odri Hepbern ves3 rast

Odri Hepbern ves4 rast

Odri Hepbern ves5 rast

Odri Hepbern ves6 rast

Odri Hepbern ves7 rast

Odri Hepbern ves8 rast

Odri Hepbern ves9 rast