Slika parametara jennifer lopez

Američki stil ikona Jennifer Lopez iz prveDani njezine uspješne vokalne karijere uspostavlja se ne samo kao talentirana glumica, dobra pjevačica i moderna fashionista, već i kao atraktivna i seksi osoba. Nikada muškarca nikad nije imala mušku pozornost I to je sve o lijepoj lik Jennifer Lopez, koju zvijezda održava u dobroj formi.

Prema samoj glumici, ona nije mršava i negusta. Jay Lo teži 59 kilograma. Istodobno, rast američke zvijezde doseže 165 centimetara. S prosječnom visinom i težinom, Jennifer Lopez je od prirode dobio ženske parametre likova. Ona ima uska ramena i široka bokova, koja u volumenu dosežu 101 centimetra. Ali Jenniferov struk je uvijek elegantan i bez prekomjernog zaobljenja, jer Lopez drži ovaj dio lika u roku od 68 centimetara. Takvi omjeri dopuštaju Jenniferu da jednostavno i brzo odabere ormar. Pjevačica nikada nije imala nikakvih problema s odjećom ili s cipelama. Vjerojatno je, zbog toga, broj haljina slavne fashionista toliko velik da joj je pomogao postići status ikone stilova.

Lik je Jennifer Lopez

Govoreći o liku Jennifer Lopez kao cjelini, možeteDefinirati ga sto posto u kategoriji kruške. Unatoč činjenici da se dojke zvijezde ne razlikuju u velikim količinama, bokovi su vrlo izražajni. Međutim, Lopez ne vidi ovaj nedostatak. Naprotiv, sudeći po ormaru koji naglašava zonu kuka, pjevačica smatra da je ovaj dar prirode njezin dostojanstvo. U ovom slučaju, Jennifer podržava ravan trbuh i vitke noge. Čak i nakon rođenja dvaju šarmantnih blizanaca s carskim rezom, mogu se zavidjeti parametri lik Jennifer Lopeza. I kako brzo pjevač ponovno privlači svoju bivšu atrakciju nakon trudnoće, mnogi se dive.

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom
  • Francuski odmor Dzhennifer Lopes i Aleksa Rodrigesa

A, možda, Jenniferova velika želja i želja da bude lijepa i mlada čini ju i 43 godina atraktivnom i seksi.

Parametri slike jennifer lopez1

Slika parametri jennifer lopez2

Parametri slike jennifer lopez3

Parametri lik jennifer lopez4

Parametri na slici jennifer lopez5

Slika parametara jennifer lopez6

Slika parametara jennifer lopez7

Slika parametri jennifer lopez8

Parametri lik Jennifer Lopez9